Houston Chronicle
7/13/04-Temaki-zushi, or handrolls are made by Chef Dae J. Hwang from the Watermark Bar & Lounge at The Woodlands Resort & Conference center. Photo by Steve Campbell. HOUCHRON CAPTION (07/28/2004): Step 3 Juilenned, peeled cucumbers and carrots are added for textural and visual contrasts. Other sushi-friendly ingredients include shredded daikon radish, sliced avocado or even thin celery sticks. Strips of smoked salmon may be complemented with strips of cream cheese. Sticks of firm tofu are another option. Toasted sesame seeds can be added at this step. Hwang likes to add the novel fresh taste of parsley to his hand rolls. (Photo by Steve Campbell/Houston Chronicle via Getty Images)

LICENTIE KOPEN
Hoe mag ik dit beeld gebruiken?
€ 335,00
EUR
Getty ImagesHouston Chronicle, Nieuwsfoto's
Houston Chronicle Vind hoogwaardige nieuwsfoto's in een hoge resolutie op Getty ImagesProduct #:1536396562

€475€150
Getty Images
In stockGEGEVENS
Beperkingen:
Neem voor gebruik voor alle commerciële of promotiedoeleinden contact op met uw lokale kantoor.
Credits:
Redactioneel nr.:
1536396562
Collectie:
Hearst Newspapers
Gemaakt op:
28 juli 2004
Datum van uploaden:
Soort licentie:
Release-informatie:
Geen release. Meer informatie
Bron:
Hearst Newspapers
Naam materiaal:
FoodCover_SC
Max. bestandsgrootte:
2000 x 1312 px (16,93 x 11,11 cm) - 300 dpi - 1 MB