Royalty free muziek

Muziek en audioclips van hoge kwaliteit met flexibele en gebruiksvriendelijke rechten.

Veelgestelde vragen

Moet ik een gebruikersaccount aanmaken om Getty Images Music te kunnen gebruiken?

We raden u aan een gebruikersaccount aan te maken zodat u nummers kunt bewaren in uw eigen playlist. De tracks zijn toegankelijk vanaf elke computer waarop u zich aanmeldt en worden opgeslagen totdat u deze verwijdert. U kunt deze muziek zonder problemen delen met uw collega's of klanten. Maak een account aan.

Hoe deel ik mijn tracks en mappen?

Zolang u ingelogd bent, kunt u uw playlists met één of meerdere collega's of klanten delen. Het is net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail. Selecteer een playlist, klik op "Deel playlist" en volg de aanwijzingen. De ontvangers kunnen de tracks niet downloaden, maar kunnen ze wel beluisteren.

Wat is de beste manier om op trefwoorden te zoeken?

Gebruik "Zoeken op trefwoord" als u naar een specifieke titel, een track-id, artiestennaam, een specifiek thema of zelfs een specifiek instrument zoekt. U kunt ook op thema's en emoties zoeken, zoals liefde, blij of droevig, om naar tracks te zoeken met een specifiek woord in de tekst.

Hoe kan ik mijn zoekresultaten verfijnen?

Gebruik de filters aan de linkerzijde van de pagina met zoekresultaten om de resultaten te verfijnen.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan, stemt u in met ons Privacybeleid, inclusief het gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën. Meer informatie hier