Media en  sportbeelden

U krijgt toegang tot een schat aan visuals op het gebied van nieuws, entertainment en archiefcontent die tot stand zijn gekomen met onze media en sportpartners. Vertel uw verhaal met tijdloze content uit het verleden en hedendaagse beelden die uw projecten indrukwekkend maken.

Ontdek de uiteenlopende foto’s en video’s van onze mediapartners

De BBC Motion Gallery geeft u toegang tot de collectie vanaf het debuut van de BBC in 1922 tot en met vandaag. Met 125.000 clips die u meteen kunt licentieren en een miljoen uur aan archiefcontent.
Maak kennis met de nieuwscollectie van de oudste nieuwszender van de VS, de NBC News‑archieven, met meer dan 50.000 clips die u meteen kunt licentieren en archiefcontent met iconische en hedendaagse nieuwsverhalen.
Het videoarchief van ITN loopt van 1955 tot vandaag, en biedt u meer dan een miljoen clips van Britse cultuurgeschiedenis, binnen de genres als nieuws, politiek, entertainment en de koninklijke familie.
Bloomberg is één van de belangrijkste Amerikaanse nieuwsorganisaties op het gebied van financiën, de collectie biedt u toegang tot de beste nieuwsbeelden binnen de thema’s zaken, financiën, internationaal, transport en meer.
Ontdek het nieuws, de sportbeelden en entertainmentcontent van Kyodo News, een van de grootste Japanse nieuwsagentschappen met rijke content van Zuid‑Oost Azië, en meer.
De mediagigant Penske Media Corporation biedt 17 afzonderlijke collecties aan van beelden, waaronder iconische momenten uit de wereld van fashion, entertainment en de rode lopers, van de jaren ‘60 tot aan nu.
De MediaNews Group levert nieuws‑ en sportbeelden van kranten binnen negen Amerikaanse staten, waaronder Californië, Colorado en New York.
Sinds 2003 werkt AFP aan een groots archief vol wereldwijde nieuwsgebeurtenissen, zoals politiek, oorlogsbeelden, sport en entertainmentcontent en belangwekkende innovaties op het gebied van gezondheid en wetenschap.
Walt Disney Television biedt een enorme collectie aan entertainmentbeelden en archiefcontent van de vroege tv‑geschiedenis tot aan nu, met portretten, castfoto’s en spontane momenten van heel veel shows.
De BAFTA bezit entertainmentbeelden van meer dan 75 jaar aan geschiedenis vol film, games, televisie en exclusieve beelden van awardevents en portretstudio’s.

Scoor eersteklas visuals van onze sportpartners

Ontdek meer creatieve tools

Collecties van onze videopartners
Krijg toegang tot meer dan 24 miljoen videoclips, inclusief premium content van NBC, de BBC en meer.
De Getty Images Zoekgids
Een verbeterde zoekgids zodat u sneller visuals vindt.
Custom Content
Krijg eersteklas branded content die exclusief voor u is gemaakt, door de beste fotografen en filmmakers ter wereld.
Redactionele collecties
We bieden u de beste redactionele content aan die er is, met mogelijkheden voor distributie die u nergens anders vindt.