Collecties van partners

Als marktleider in de visuele communicatie, hecht Getty Images grote waarde aan authenticiteit en aan het ontwikkelen van nieuwe manieren om diversiteit in beeld te brengen met onze partners.

Door gebruik te maken van de expertise en data van VisualGPS, produceren we royalty‑free visuals met authentieke representatie van gender, seksuele orientatie, mentale gezondheid, mensen van kleur, en meer.

Project #ShowUs
Getty Images, Dove en Girlgaze lanceerden met trots Project #ToonOns ‑ een baanbrekende bibliotheek van meer dan 14.000 foto's die zich toeleggen op het elimineren van schoonheidsstereotypen door zich als vrouwen identificerende en non‑binaire personen te laten zien zoals ze zijn, niet zoals anderen denken dat ze zouden moeten zijn. Deze beelden zijn gemaakt door 200 fotografen uit 41 landen, en dankzij deze collectie zijn media en adverteerders in staat om de authentieke ervaringen van vrouwen van over de hele wereld in beeld te brengen.
Visuele beeldverhalen over LHBTI’ers
In samenwerking met GLAAD heeft Getty Images een handboek samengesteld over Visuele beeldverhalen over LHBTI’er om zo de media en adverteerder aan te zetten tot meer inclusieve en weloverwogen keuzes. In dit handboek staan inzichten over het belang van intersectionaliteit, de belangrijke rol van genderidentiteit en vragen die leiden tot meer inclusievere beeldkeuzes.
De BBC Kids‑collectie
Om verder te gaan in het doorbreken van visuele stereotypes en meer representatie te creëren, zijn we een samenwerking aangegaan met de BBC om een bibliotheek aan te leggen vol authentieke afbeeldingen en video’s van kinderen. Zowel Getty Images als de BBC zetten zich in om representatie te vergroten voor kinderen en families die op dit moment worden ondergerepresenteerd in de media. We lanceerden een collectie van meer dan 2.000 afbeeldingen en video’s, vol alledaagse momenten in de levens van een breed scala aan kinderen uit hetVK.
De Nosotros‑collectie
Doorbreek de stereotypes rond de Latinx/Spaanse community met de Nosotros collectie. Deze collectie zet een divers beeld neer door middel van levendige beelden en boeiende videocontent. Licentieer bestanden uit deze rijkgeschakeerde collectie en vertel beeldverhalen die zijn verteld door talenten uit de community.
De Disrupt Aging® collectie
De Disrupt Aging collectie is tot stand gekomen in samenwerking met AARP® daagt de stigma’s rond ouder worden uit. Deze collectie strijdt tegen het oude idee van eenzame bejaarden door daar beelden tegenover te plaatsen van ouderen die het leven vieren met alles dat erbij komt kijken.
De Disability collectie
In samenwerking met Verizon Media en de National Disability Leadership Alliance is onze Disability collectie tot stand gekomen. Deze content is een welkome stap richting inclusieve, levensechte portretten van mensen met een beperking die hun dagelijks leven leiden.

Historically Black Colleges & Universities (HBCUs)‑collectie

De Historically Black Colleges & Universities (HBCUs)‑collectie geeft toegang tot hedendaagse en historische beelden via ons Beurzenprogramma en de samenwerking met HBCU’s. De HBCU’s behoudt het volledige copyright van deze beelden en 100% van de opbrengt van deze licenties komt ten goede aan de HBCU‑gemeenschap—50% naar de HBCU’s zelf, 30% gaat naar beurzen, en 20% wordt opnieuw in onze beursprogramma’s geïnvesteerd. Vertel uw verhaal met exclusieve content die u commercieel kunt licentieren

De zwarte geschiedenis & cultuurcollectie

Dompel uzelf onder in de rijke geschiedenis van de zwarte geschiedenis & cultuurcollectie.  Dit initiatief geeft u toegang tot historische en culturele beelden van de Afrikaanse en zwarte diaspora in de VS en het VK vanaf de 19e eeuw tot aan nu. Deze collectie licht zeldzaam getoonde afbeeldingen uit waarmee u nauwelijks vertelde verhalen over de zwarte gemeenschap kunt vertellen met exclusieve visuals die beschikbaar zijn voor commerciële licenties.

Ontdek meer creatieve tools

Collecties van onze videopartners
Krijg toegang tot meer dan 24 miljoen videoclips, inclusief premium content van NBC, de BBC en meer.
De Getty Images Zoekgids
Een verbeterde zoekgids zodat u sneller visuals vindt.
Custom Content
Krijg eersteklas branded content die exclusief voor u is gemaakt, door de beste fotografen en filmmakers ter wereld.
Redactionele collecties
We bieden u de beste redactionele content aan die er is, met mogelijkheden voor distributie die u nergens anders vindt.