WIJ ZIJN GETTY IMAGES. LEUK OM U TE ONTMOETEN!

Bij Getty Images is het onze missie om de wereld in beweging te brengen met beelden. We zijn er om u te helpen uw creatieve stempel te drukken en inkomsten te genereren met uw foto's, video's en illustraties. Het merk Getty Images omvat Getty Images en iStock, de eerste keuze van klanten voor hoogwaardig beeldmateriaal.

Download on iTunes
Download on Google Play

Download onze app om u te registreren bij onze getalenteerde community van creatieve contributors bij Getty Images en iStock by Getty Images.

Als u graag op andere gebieden een contributor wilt worden, lees dan eerst onze aanvraagprocedure.
| Nieuws, sport of entertainment | Archief |

OVER GETTY IMAGES EN ISTOCK

Getty Images en iStock bedienen meer dan 1,5 miljoen klanten in meer dan 200 landen. Als marktleider hebben we het grootste wereldwijde distributienetwerk, waardoor u meer mogelijkheden heeft om ervoor te zorgen dat uw content overal ter wereld wordt gezien en kan worden gelicentieerd.

We werken met een community van meer dan 200.000 getalenteerde contributors van beginners tot fulltime professionele artiesten. Onze fotografen, filmmakers en illustratoren helpen onze klanten over de hele wereld inspirerende verhalen te vertellen via beeldmateriaal.

HOE KAN IK ME AANMELDEN?

We accepteren aanmeldingen via de Contributor by Getty Images-app.

Volg deze 3 stappen:
  1. Download Contributor by Getty Images vanuit de App Store of Google Play
  2. Upload 3 tot 6 samples van beelden, illustraties of video’s (via YouTube-links)
  3. We beoordelen uw samples en laten u weten of u wordt geaccepteerd voor Getty Images of iStock by Getty Images.

U moet minimaal 18 jaar oud zijn om de aanvraag te doen.

Zodra uw aanmelding is geaccepteerd door onze Contributor app, sturen we u een uitnodiging, zodat u zich kunt registreren bij Getty Images of iStock als contributor.

Als u een contributor bent, beoordelen onze redacteurs de beelden, illustraties of video’s die u verzendt om te garanderen dat ze voldoen aan de vereisten voordat deze online beschikbaar zijn voor onze klanten en licenties.

Lees de belangrijkste contributor-FAQs.

HOE WERKT HET?

Als klanten beelden vinden die ze willen gebruiken, kopen ze een licentie waarmee ze uw bestand kunnen downloaden voor hun persoonlijke of commerciële doeleinden (op basis van de voorwaarden van de licentieovereenkomst voor content).

Klanten kunnen uw beelden gebruiken in advertenties, marketing, apps, websites, social media, tv en film, presentaties, kranten, tijdschriften, boeken en productverpakkingen, naast honderden andere toepassingen.

HOEVEEL KAN IK VERDIENEN?

Voor elke licentie die een klant koopt, verdienen contributors een royalty, wat een percentage is van de prijs die de klant betaalt.

De inkomsten kunnen verschillen, maar hoe meer content u in uw portefeuille heeft die klanten nodig hebben, hoe meer mogelijkheden u heeft om te verdienen.

WAAR MOET IK SHOOTS VAN MAKEN?

We maken het eenvoudig voor contributors om shoots te maken van wat klanten het meest nodig hebben - wat leidt tot meer downloads en betere inkomstenmogelijkheden. Als contributor heeft u toegang tot onze creatieve briefings, waarin de content wordt beschreven die onze klanten willen.

Onze populairste content brengt veel concepten in beeld: samenhorigheid, innovatie, liefde en samenwerking, om maar een paar voorbeelden te noemen. Denk aan de verhalen die uw content kan helpen illustreren. Hoe universeler hun aantrekkingskracht, hoe waarschijnlijker het is dat er vraag naar uw content zal zijn.

DOE UW ONDERZOEK

Zorg ervoor dat de content die u inzendt, geen auteursrechtelijk beschermde of handelsmerkmaterialen bevat. Getty Images accepteert geen content die in strijd is met de exclusieve rechten van een maker.

Dit omvat ook minder voor de hand liggende elementen die in een bestand aanwezig zijn - kleding met merktekens, logo's op dranken en voedsel, technologiemerken enz. Zorg ervoor tijdens het maken van shoots dat ze niet zichtbaar zijn of retoucheer uw content om logo's te verwijderen.

MODEL EN PROPERTY RELEASES

Voor alle content die herkenbare personen of eigendommen bevat, is een release vereist.

U moet schriftelijke toestemming van die persoon of eigenaar hebben waarin goedkeuring wordt verleend voor het gebruik van de beeltenis van die persoon of het eigendom (bijvoorbeeld een woonhuis, een bedrijfspand) voor commerciële doeleinden. Ook komt het vaak voor dat op plaatsen waar een ticket vereist is voor toegang (dierentuinen, musea, sportevenementen), fotograferen om commerciële redenen niet is toegestaan.

BEHOUD IK COPYRIGHT OP MIJN WERK?

Absoluut! We licentiëren uw content namens u wereldwijd aan klanten en u behoudt het copyright.

ONS STANDPUNT

Bij Getty Images en iStock geloven we in de kracht van beeldmateriaal om de wereld in beweging te brengen.

We steunen en verdedigen nadrukkelijk de belangenbehartiging en bescherming van intellectuele-eigendomsrechten, zijn trots op onze partnerschappen met uitstekende organisaties en bieden beurzen aan getalenteerde mensen die normen blijven uitdagen en onze sector vooruithelpen.

WE KIJKEN ERNAAR UIT MET U SAMEN TE WERKEN!

Download de app Contributor by Getty Images om vandaag uw creatieve content in te zenden.

Download on iTunes
Download on Google Play

Heeft u nog vragen? Bekijk hier de FAQ’s.

© Getty Images 2021. Alle rechten voorbehouden.