Nieuw Board maken

#ShowUs een meer inclusieve visie op schoonheid

Project #ShowUs
Getty Images, Dove en Girlgaze presenteren met trots Project #ShowUs - een baanbrekende bibliotheek van meer dan 5000 foto's die zich toeleggen op het elimineren van schoonheidsstereotypen door zich als vrouwen identificerende en non-binaire personen te laten zien zoals ze zijn, niet zoals anderen denken dat ze zouden moeten zijn. De door deze wereldwijde gemeenschap van 116 dergelijke fotografen uit 39 landen gecreëerde beelden ondersteunen deze fotografen van de toekomst, zodat media en adverteerders de authentieke ervaringen van vrouwen over de hele wereld kunnen blijven weerspiegelen.
Licentieer de foto's van Project #ShowUs voor uw volgende project of campagne door hieronder te zoeken of door het trefwoord #ShowUs te gebruiken. Kijk regelmatig, aangezien we beelden blijven toevoegen aan Project #ShowUs - en bekijk meer informatie over dit belangrijke initiatief op creativeinsights.gettyimages.com.
Laten we vrouwen overal een meer inclusieve visie op schoonheid tonen, zodat ze de wereld kunnen laten zien wat er mogelijk is.
BEKIJK PROJECT #SHOWUS

Browse Project #ShowUs-collectie