Diensten voor Rechten en Clearances

Uw partners voor rechten en clearances


  • Wilt u beroemde personen, gebouwen of kunst in uw advertentie gebruiken?
  • Heeft u viral video's online gezien die u in uw project wilt gebruiken?
  • Denkt u aan het gebruik van populaire muziektracks uit beroemde films?

Wij zijn gespecialiseerd in clearances van intellectueel eigendom en talent. Ons team heeft de kennis, ervaring en relaties in de sector voor het afhandelen van het juridische, licentie- en clearance proces van uw commerciële projecten. We werken vanuit kantoren in Londen, New York, Chicago, Los Angeles, Seattle, Parijs en Tokio. Onze meertalige professionals kunnen u helpen, waar u zich ook bevindt. Al onze diensten zijn 100% gegarandeerd.

Als u beroemde personen, gebouwen of kunst in uw advertentie wilt gebruiken, neem dan contact op met het team voor rechten en clearances. Voor alle andere vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice.

 

Ons werk

Candino
Om het concept van tijdloze elegantie over te brengen, wilde Candino, de Zwitserse horlogemaker, James Dean en Marilyn Monroe in hun campagne laten schitteren. Wij hebben de clearances geregeld, zodat ze beide iconen konden gebruiken.

SBS
De Australische zender SBS wilde hun verslaggeving van de FIFA Wereldkampioenschappen 2014 promoten met ons beeld van de juichende Neymar. Wij hebben voor de deadline en binnen budget de clearance van Neymar geregeld.

Diageo
Diageo wilde wereldwijd erkende 'free spirits' inzetten om het biermerk Sol te promoten. Ons Rechten & Clearances-team werkte samen met hun bureau BBH London om beelden te selecteren op basis van hun branding en creatieve vereisten. Voor elk van de geselecteerde personen is een clearance geregeld.

Häagen-Dazs
Optic Nerve was op zoek naar een iconische locatie om een gevoel van elegantie en luxe op te roepen in een campagne voor Häagen-Dazs. Ze kozen voor de verlichte Eiffeltoren in de avond. Het verlichtingsontwerp van de toren is beschermd door copyrights en wij hebben de clearance voor Optic Nerve geregeld.

Gillette
Om het Olympische sponsorschap van de Spelen in Londen door Procter & Gamble bekend te maken, creëerde The Integer Group een campagne waarbij Olympische atleten werden gekoppeld aan iconische Londense bezienswaardigheden. Wij hebben de clearance van de benodigde rechten voor de London Eye geregeld.

Pull Love
Pull Love wilde dit exclusieve Getty Images beeld gebruiken om hun kledingmerk in Italië te promoten. Ons Rechten & Clearances-team zorgde voor clearance van het stel, zodat ze de hoofdrol in de campagne konden spelen.

Het 'De Young Museum'
Het 'De Young Museum' wilde dit pakkende beeld, waarin acht fashionmodels staan afgebeeld, gebruiken voor het promoten van een retrospectieve viering van het leven en de carrière van Oscar de la Renta. Wij hebben gezorgd voor de clearance van alle acht modellen in het beeld.

Tenuta il Palagio
Tenuta il Palagio wilde dit klassieke beeld van een gracieuze, maar ongeïdentificeerde acrobaat gebruiken voor een van hun wijnetiketten. Na uitgebreid onderzoek hebben we de acrobaat geïdentificeerd, gevonden en de clearance geregeld.

Wrangler
Wij hebben Wrangler schadeloosstelling bezorgd, zodat ze een archieffoto van politiecadetten konden gebruiken die 50 jaar geleden is genomen. Al ons clearance werk wordt 100% gegarandeerd, wat Wrangler de gemoedsrust verschaft om dit beeld te gebruiken.

Banco Santander
Banco Santander wilde een campagne creëren met het iconische beeld 'Charging Bull'. Wij hebben op tijd en binnen het budget gezorgd voor clearance van het auteursrechtelijk beschermde kunstwerk van de beeldende kunstenaar.

Asics
180 Amsterdam wilde een Japanse straatscène inzetten voor een advertentie van Asics. Omdat het beeld niet was vrijgegeven, beoordeelde ons Rechten & Clearances-team het en zorgde ze voor vrijstelling. Hierdoor kon het geselecteerde beeld alsnog worden gebruikt in hun advertentie.