Geef uw verhalen meer context met hedendaagse videoclips en archiefmateriaal van een de grootste nieuwsorganisaties ter wereld. De NBC News Archives is de oudste collectie televisiebeelden van nieuwsuitzendingen in de Verenigde Staten. Al meer dan 70 jaar informeren en vermaken deze beelden de kijkers en bepalen ze ons wereldbeeld.

Of u nu op zoek bent naar het laatste nieuws of archiefbeelden, de NBC News Archives bevat meer dan 50.000 digitale clips voorzien van licentie en honderdduizenden uren aan nieuwsuitzendingen en klassieke nieuwsreportages die op verzoek beschikbaar zijn.

ONTDEK DE NBC NEWS ARCHIVES

Getty Images is er trots op de enige vertegenwoordiger te zijn van exclusieve clips met licenties uit de NBC News Archives. Dit is een ongeëvenaarde bron van unieke videoclips en historische evenementen die dateren tot de eerste uitzending van het avondnieuws op NBC in 1948. Het archief wordt wekelijks bijgewerkt. De NBC News Archives geeft ons een kijkje in de zich ontvouwende geschiedenis met exclusieve beelden van NBC News (inclusief The Today Show, Nightly News en oudere nieuwsprogramma's), MSNBC (inclusief Morning Joe, Rachel Maddow Show, en meer), uitgezonden televisieshows, feeds en beelden uit het veld.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op.