Nieuw Board maken
ENTERPRISE

Het ITN-videoarchief, exclusief beschikbaar bij Getty Images, is een unieke en opmerkelijke bron van Britse culturele geschiedenis, met iconische nieuwsbeelden van de eerste uitzendingen van ITN van 1955 tot heden. Het archief bevat meer dan een miljoen videoclips ben omvat een breed scala aan genres, waaronder nieuws uit het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld, sport, entertainment, oorlog, rampen, politiek, het milieu en koninklijke families.

ITN maakt dagelijkse nieuwsprogramma’s voor ITV, Channel 4 en Channel 5, brengt uitgebreid en onpartijdig nieuws aan het Britse publiek en bereikt elke dag miljoenen kijkers.

Verken belangrijke momenten in de geschiedenis en ontdek exclusieve beelden door te zoeken in het uitgebreide archief van ITN.

BEKIJK DE ONLINE COLLECTIE
De bekroonde cameramannen en -vrouwen van ITN zijn internationaal erkend voor hun journalistieke uitmuntendheid en hebben enkele van de meest onvergetelijke momenten uit de geschiedenis vastgelegd, waaronder de val van de Berlijnse Muur, exclusieve beelden van Nelson Mandela die zich schuilhoudt, de bestorming van het Capitool en ongekende toegang tot Royal-afspraken. Deze collectie wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwsbeelden die de actualiteit bepalen.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Contact