Tarragon (Artemisia dracunculus) - Stockfoto

Tarragon is one of the four fines herbes of French cooking, and particularly suitable for chicken, lasagna, fish and egg dishes. Tarragon is one of the main components of Béarnaise sauce. Fresh, lightly bruised sprigs of tarragon may be steeped in vinegar to impart their flavor.
Tarragon is one of the four fines herbes of French cooking, and particularly suitable for chicken, lasagna, fish and egg dishes. Tarragon is one of the main components of Béarnaise sauce. Fresh, lightly bruised sprigs of tarragon may be steeped in vinegar to impart their flavor.
Tarragon (Artemisia dracunculus)
Bestel uw ingelijste foto direct en bekijk de diverse opties op Photos.com.
LICENTIE KOPEN
Alle royalty free licenties bieden wereldwijde gebruiksrechten en uitgebreide bescherming. Daarnaast zijn er eenvoudige tarieven met volumekortingen beschikbaar.
€ 475,00
EUR

GEGEVENS

Credits:
Creatief nr.:
157593096
Soort licentie:
Collectie:
E+
Max. bestandsgrootte:
5616 x 3192 px (47,55 x 27,03 cm) - 300 dpi - 3 MB
Datum van uploaden:
Release-informatie:
Geen release vereist
Categorieën: