Dankzij de expertise van onze partner NVIDIA, is onze AI Generator in staat onze content en data te combineren met de nieuwste AI technologie zodat u kunt profiteren van eindeloze mogelijkheden voor het creëren van ideeën en content.
Door AI gegenereerde illustratie van een paraplu met munten
Commercieel veilig
Omdat deze tool uitsluitend is getraind op de beste creatieve content en data van Getty Images, kunt u er zeker van zijn dat de beelden die u genereert en licentieert zijn voorzien van onze onbeperkte schadeloosstelling.
Door AI gegenereerde illustratie van een vrouw die op haar laptop werkt
End‑to‑end solution
Onze AI Image Generation dienst helpt u van het concept tot de uitvoering. Deze tool combineert onze kant en klare beelden met onze oplossingen die u werk vlekkeloos doen verlopen.
Een door AI gegenereerde illustratie van een clipboard
Op iedere schaal
Onze tech partner NVIDIA maakt het mogelijkheid om ongelofelijke visuals te creëren, zelfs op commerciële schaal.
Een door AI gegenereerde illustratie van een vrouw met camera
Vergoedingen voor makers
We hebben een model samengesteld dat zorgt voor compensatie voor onze makers. Zo kunnen zij de kant en klare content blijven maken waar u op vertrouwt.
AIBeta_UXMock_Styled.jpg
Een zorgeloos model voor succes 

Speciaal getraind op de eersteklas creatieve content van Getty Images.
  • Commercieel veilig — deze tool is getraind op data die vooraf is goedgekeurd zodat er geen beelden worden gegenereerd met intellectueel eigendown van derde partijen of er problematische resultaten als deepfakes worden gecreëerd
  • Download en licentieer iedere visual die u genereert, in de door u gewenste resolutie en formaat, zonder extra kosten
  • Nieuw: Pas de door u gegenereerde visuals aan met onze handige tools 
  • Onbeperkte schadeloosstelling bij iedere download 
  • De gegenereerde visuals worden niet toegevoegd aan onze creatieve bibliotheek en kunnen niet door andere gelicentieerd worden 
  • Toegankelijk via API ofgettyimages.nl
  • Op dit moment is het genereren van beelden middels tekst beschikbaar in 75 talen

Veelgestelde vragen

Hoe zet ik de AI Generator in naast de kant en klare creatieve beeldbibliotheek van Getty Images?
Deze authentieke beelden zijn gemaakt door de grootste talenten ter wereld. U kunt visuals vinden binnen een breed scala’s aan thema’s die op verrassende manieren in beeld zijn gebracht. Generative AI van Getty Images is een commercieel veilige en verantwoordelijke tool die u in staat stelt AI te omarmen, uw creativiteit naar een hoger niveau te tillen en concepten uit te werken. Onze Generative AI dienst maakt gebruik van onze beeldbibliotheek om ervoor te zorgen dat u het perfecte beeld krijgt, ondersteund door onze onbeperkte schadeloosstelling.
Hoe worden deze door AI gegenereerde beelden gemaakt?
Generative AI van Getty Images is ontwikkeld in samenwerking met NVIDIA Picasso, een model dat is getraind op de hoogwaardige content en data van de creatieve bibliotheek van Getty Images. Met behulp van de promptnaarbeeld generator creëert het model beelden op basis van onze content en data.
Wat is een prompt‑naar‑beeld generator?
Een prompt‑naar‑beeld generator stelt u in staat om binnen een aantal seconden een beeld te genereren op basis van uw omschrijving. De AI Generator maakt dan visuals die aansluiten op de prompts en die u kunt gebruiken in de conceptfase of het eindproject.
Hoe zorgt Getty Images ervoor dat Generative AI images op een verantwoordelijke en veilige manier functioneert?
Getty Images heeft in samenwerking met NVIDIA een model gecreëerd dat is getraind op onze allerbeste creatieve visuals zodat commercieel veilige resultaten worden gecreëerd. En we hebben ervoor gezorgd dat prompts die problematische content kunnen genereren, zijn geblokkeerd.
Hoe garandeert Getty Images commercieel veilige generative AI?
Getty Images is altijd een betrouwbare partner geweest als het gaat om het maken van commercieel veilige, indrukwekkende visuele content. Dankzij onze betaalbare en betrouwbare producten, en onze eersteklas dienstverlening, slagen we erin in te springen op uw wensen. Onze AI technologie is getraind op onze volledig gelicentieerde creatieve content zodat we de perfecte visual te bezorgen.

Of u nu op zoek bent naar door AI gegenereerde content om u te laten inspireren, of naar visuals voor commerciele doeleinden, onze Generative AI diensten bieden volledige bescherming en schadeloosstelling die past binnen de huidige regelgeving en wetgeving.

Lees meer over onze visie op Generative AI op onze Over ons pagina.
Wordt de door mij gegenereerde content onderdeel van het Getty Images Generative AI model?
Ja, uw prompts, gegenereerde beelden en feedback worden allemaal ingezet voor het trainen van ons model, zodat onze generator effectiever voor u kan werken. Door ons model te trainen kunnen we u nog meer bieden, omdat uw prompt dan beter wordt begrepen of er minder vervormingen te zien zijn in de voor u gegenereerde content.


Alle stills op deze pagina werden gemaakt door Generative AI van Getty Images.