Worshippers in white bow in prayer in front of an altar at Cao Dai Temple.

Credits: BBC Universal
Creatief nr.: 1B012437_047HD
Worshippers in white bow in prayer in front of an altar at Cao Dai Temple. (Core Number: NMGX072B)

Beperkingen
Beperkingen: Voor alle gebruik is voorafgaande toestemming vereist. Neem contact op met uw lokale Getty Images-vertegenwoordiger. Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst.
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:15:12
Release-informatie: Geen release
Gemastered naar: QuickTime 10-bit Photo-JPEG HD 1920x1080 25p Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
Worshippers In White Bow In Prayer In Front Of An Altar At Cao Dai Temple StockvideoAltaar,Bidden,Buigen,Buiten de VS,Cao Dai Monastery,Culturen,Gelovige,Gewaad,Gewone snelheid,Horizontaal,Kleurenfoto,Speelfilm,Tay Ninh,Vietnam,VoorPhotographer Collection: BBC Creative Worshippers in white bow in prayer in front of an altar at Cao Dai Temple. (Core Number: NMGX072B)
1 item aan winkelwagentje toegevoegd
DOORGAAN MET WINKELENKASSA