White butterfly flutters round pink rhododendron, Kedarnath, India Available in HD.

Creatief nr.: 1B010361_0014HD
White butterfly flutters round pink rhododendron, Kedarnath, India Available in HD. (Core Number: NBRY791T)

Beperkingen
Beperkingen: Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst. Neem contact op met Getty Images voor gebruik van deze clip ten behoeve van educatie/onderwijs.

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:25:12
Release-informatie: Geen release vereist
Gemastered naar: QuickTime 10-bit ProRes 422 (HQ) HD 1920x1080 23.98i Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
White Butterfly Flutters Round Pink Rhododendron Kedarnath India Available In Hd StockvideoActiviteit,Azalea,Aërodynamisch,Beweging,Bloem,Bloesem,Buiten de VS,Buitenopname,Close-up,Dag,Dierenvleugel,Elegantie,Gewone snelheid,Groot koolwitje,Horizontaal,India,Jaar 2000-stijl,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Natuur,Rododendron,Roze,Schoonheid,Speelfilm,Vliegen,Vlinder,WindPhotographer Collection: BBC Creative White butterfly flutters round pink rhododendron, Kedarnath, India Available in HD. (Core Number: NBRY791T)
1 item aan winkelwagentje toegevoegd
DOORGAAN MET WINKELENKASSA