Waves roll as a tidal bore forms on the Amazon River. Available in HD.

Credits: BBC Universal
Creatief nr.: 1B011866_039HD
Waves roll as a tidal bore forms on the Amazon River. Available in HD. (Core Number: LSGB734F)

Beperkingen
Beperkingen: Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst. Neem contact op met Getty Images voor gebruik van deze clip ten behoeve van educatie/onderwijs.

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:12:22
Release-informatie: Geen release vereist
Gemastered naar: QuickTime 10-bit ProRes 422 (HQ) HD 1920x1080 23.98i Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
Waves Roll As A Tidal Bore Forms On The Amazon River Available In Hd StockvideoAmazone,Amazonegebied,Buiten de VS,Buitenopname,Dag,Getijgolf,Gewone snelheid,Horizontaal,Kleurenfoto,Overstroming,Rivier,Speelfilm,Zuid-AmerikaPhotographer Collection: BBC Creative Waves roll as a tidal bore forms on the Amazon River. Available in HD. (Core Number: LSGB734F)
1 item aan winkelwagentje toegevoegd
DOORGAAN MET WINKELENKASSA