Tourists mingle outside Florence Cathedral. Available in HD.

Credits: BBC Universal
Creatief nr.: 1B011798_0084HD
Tourists mingle outside Florence Cathedral. Available in HD. (Core Number: FKAH391T)

Beperkingen
Beperkingen: Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst. Neem contact op met Getty Images voor gebruik van deze clip ten behoeve van educatie/onderwijs.
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:24:16
Release-informatie: Geen release
Gemastered naar: QuickTime 10-bit ProRes 422 (HQ) HD 1920x1080 23.98i Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
Tourists Mingle Outside Florence Cathedral Available In Hd StockvideoArchitectuur,Boog,Buiten de VS,Buitenopname,Dag,Dom van Florence,Florence - Italië,Gevel,Gewone snelheid,Horizontaal,Italië,Kerk,Kleurenfoto,Koepel,Speelfilm,Toerisme,ToeristPhotographer Collection: BBC Creative Tourists mingle outside Florence Cathedral. Available in HD. (Core Number: FKAH391T)
1 item aan winkelwagentje toegevoegd
DOORGAAN MET WINKELENKASSA