Tilt down over frozen pond in winter UK

Credits: BBC Universal
Creatief nr.: 1B010195_0009SD
Tilt down over frozen pond in winter UK (Core Number: NBRA878P)

Beperkingen
Beperkingen: Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst. Neem contact op met Getty Images voor gebruik van deze clip ten behoeve van educatie/onderwijs.

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:12:01
Release-informatie: Geen release vereist
Gemastered naar: QuickTime 8-bit Photo-JPEG SD 720x576 25i Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
Tilt Down Over Frozen Pond In Winter Uk StockvideoBevroren,Blad,Buiten de VS,Buitenopname,Close-up,Dag,Gewone snelheid,Groot-Brittannië,Horizontaal,IJs,Jaar 2000-stijl,Kleurenfoto,Koud,Natuur,Niet gecultiveerd,Seizoen,Speelfilm,Vijver,Water,Wilde dieren,WinterPhotographer Collection: BBC Creative Tilt down over frozen pond in winter UK (Core Number: NBRA878P)
1 item aan winkelwagentje toegevoegd
DOORGAAN MET WINKELENKASSA