The Good Samaritan comes to the aid of a wounded man in the desert

Credits: BBC Universal
Creatief nr.: 1B011491_014SD
The Good Samaritan comes to the aid of a wounded man in the desert (Core Number: NMGF736S)

Beperkingen
Beperkingen: Voor alle gebruik is voorafgaande toestemming vereist. Neem contact op met uw lokale Getty Images-vertegenwoordiger. Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst.
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:58:06
Release-informatie: Geen release
Gemastered naar: QuickTime 8-bit Photo-JPEG SD 720x576 25i Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
The Good Samaritan Comes To The Aid Of A Wounded Man In The Desert StockvideoBijbel,Buiten de VS,Gewone snelheid,Historisch kostuum,Historische reënactment,Horizontaal,Hulp,Israël,Kleurenfoto,Lichamelijk letsel,Liggen,Mannen,Religieuze illustratie,Speelfilm,Volwassen,Wadi Qelt,WoestijnPhotographer Collection: BBC Creative The Good Samaritan comes to the aid of a wounded man in the desert (Core Number: NMGF736S)
1 item aan winkelwagentje toegevoegd
DOORGAAN MET WINKELENKASSA