Shrubs cover a red desert in Queensland, Australia.

Credits: BBC Universal
Creatief nr.: 1B012134_003HD
Shrubs cover a red desert in Queensland, Australia. (Core Number: NBRJ657N)

Beperkingen
Beperkingen: Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst. Neem contact op met Getty Images voor gebruik van deze clip ten behoeve van educatie/onderwijs.
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:14:21
Release-informatie: Geen release
Gemastered naar: QuickTime 10-bit ProRes 422 (HQ) HD 1920x1080 29.97i Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
Shrubs Cover A Red Desert In Queensland Australia StockvideoAfgelegen,Australië,Buiten de VS,Buitenopname,Dag,Droog,Gewone snelheid,Horizontaal,Kleurenfoto,Queensland,Speelfilm,Struik,Vallei,WoestijnPhotographer Collection: BBC Creative Shrubs cover a red desert in Queensland, Australia. (Core Number: NBRJ657N)
1 item aan winkelwagentje toegevoegd
DOORGAAN MET WINKELENKASSA