Rocky slopes surround a lake in Yosemite National Park.

Credits: BBC Universal
Creatief nr.: 1B012465_001HD
Rocky slopes surround a lake in Yosemite National Park. (Core Number: FKAC351H)

Beperkingen
Beperkingen: Voor alle gebruik is voorafgaande toestemming vereist. Neem contact op met uw lokale Getty Images-vertegenwoordiger. Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst.

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:10:12
Release-informatie: Geen release vereist
Gemastered naar: QuickTime 10-bit Photo-JPEG HD 1920x1080 25p Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
Rocky Slopes Surround A Lake In Yosemite National Park StockvideoBerg,Bergketen,Buitenopname,Californië,Gewone snelheid,Heuvel,Horizontaal,Kleurenfoto,Meer,Reisbestemmingen,Speelfilm,Vallei,Verenigde Staten,Yosemite National ParkPhotographer Collection: BBC Creative Rocky slopes surround a lake in Yosemite National Park. (Core Number: FKAC351H)
1 item aan winkelwagentje toegevoegd
DOORGAAN MET WINKELENKASSA