Polar bear lies down, snuggles down to sleep, Svalbard.

Creatief nr.: 1B01224_0002SD
Polar bear lies down, snuggles down to sleep, Svalbard. (Core Number: NBSK354R)

Beperkingen
Beperkingen: Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst. Neem contact op met Getty Images voor gebruik van deze clip ten behoeve van educatie/onderwijs.

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:28:09
Release-informatie: Geen release vereist
Gemastered naar: QuickTime 8-bit Photo-JPEG SD 720x576 25i Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
Polar Bear Lies Down Snuggles Down To Sleep Svalbard Stockvideo1990-1999,Activiteit,Anatomie,Archiefbeelden,Arctis,Beer,Beweging,Buiten de VS,Buitenopname,Close-up,Dag,Dieren in het Wild,Eenzaamheid,Gapen,Gewone snelheid,Horizontaal,Houding,IJs,IJsbeer,Kalmte,Kleurenfoto,Koud,Liggen,Luiheid,Moe,Natuur,Noorwegen,Ontspanning,Poolklimaat,Positie,Rusten,Schattig,Slapen,Sneeuw,Sneeuwen,Speelfilm,Spitsbergen,Uitgeput,Wilde dieren,WitPhotographer Collection: BBC Creative Polar bear lies down, snuggles down to sleep, Svalbard. (Core Number: NBSK354R)
1 item aan winkelwagentje toegevoegd
DOORGAAN MET WINKELENKASSA