Alligator facing camera, bellows (mating call), water vibrates off his back, Florida Everglades

Creatief nr.: 1B01173_0004SD
Alligator facing camera, bellows (mating call), water vibrates off his back, Florida Everglades (Core Number: NBSK475T)

Beperkingen
Beperkingen: Niet gebruiken als volledig programma of in combinatie met andere BBC-clips, voor niet-officiële samenwerking met de BBC of op een wijze die de BBC in diskrediet brengt. Voor de BBC Motion Gallery gelden aanvullende beperkingen – zie sectie 10.6 van de toepasselijke Getty Images-licentieovereenkomst. Neem contact op met Getty Images voor gebruik van deze clip ten behoeve van educatie/onderwijs.

Details
Soort licentie: Rights readyRights ready is een licentiemodel waarmee u het recht wordt verleend om een specifieke clip tegen vaste kosten die afhankelijk zijn van de bij het project behorende gebruikscategorieën in een specifiek project (bijv. een advertentie, televisieprogramma, bedrijfsvideo, film, etc.) te gebruiken.
Collectie: BBC Creative
Lengte van clip: 00:00:11:21
Release-informatie: Geen release vereist
Gemastered naar: QuickTime 8-bit Photo-JPEG SD 720x576 25i Meer informatie

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige clips

Alles bekijken
Alligator Facing Camera Bellows Water Vibrates Off His Back Florida Everglades Stockvideo1990-1999,Activiteit,Alligator,American Alligator,Archiefbeelden,Beweging,Brullen,Buitenopname,Close-up,Dag,Dieren in het Wild,Dierlijke rug,Everglades National Park,Flirten,Florida - Verenigde Staten,Gewone snelheid,Gulf Coast States,Horizontaal,Huilen,Kleurenfoto,Levensstijl,Lichaamsdeel van dieren,Natuur,Pulserend,Roepen,Rug,Spatten,Speelfilm,Taal,Verenigde Staten,Welzijn,Wilde dieren,ZonlichtPhotographer Collection: BBC Creative Alligator facing camera, bellows (mating call), water vibrates off his back, Florida Everglades (Core Number: NBSK475T)